InfoisInfo España

Renovables Reilec, sl
Calefacción en Reus

www.reilec.com
Ver teléfono
Recuerda que lo has encontrado en Infoisinfo 62921036?

Dirección

Reus. C.P. 43204, Reus, Tarragona.
Ver mapa


Qué deberías conocer de Renovables Reilec, sl

Energía eólica en Reus, Energía solar en Reus, Electricidad en Reus

Electrorenovables REILEC som una empresa instal•ladora autoritzada de nova creació, però amb una amplia experiència professional de mes deu anys en el sector de les energies renovables i vint en el sector elèctric.
El nostre principal actiu es donar-li al client les millors solucions energètiques a les seves necessitats, amb una feina ben feta i de qualitat. Assessorar-los i ajudant-los en tot el que necessitin per a tal finalitat.
Apostem per les energies renovables per ser un valor de futur i respectuós amb el medi ambient, que a més de ser viable i sortir rentable econòmicament, ajuda a fer un món més sostenible, reduint les emissions de CO2 a l’atmosfera.
Ens dediquem a fer instal•lacions d'energies alternatives i elèctriques. En l’apartat de renovables tenim l’energia fotovoltaica, energia mini-eòlica, biomassa, aerotèrmia, geotèrmia i terra radiant.
I en l’apartat d’instal•lacions elèctriques: línies de B.T, quadres elèctrics, automatismes, compensació de potencia reactiva, motors, bombes, variadors de velocitat, enllumenat públic, centralitzacions, instal•lacions en locals de pública concurrència, locals amb risc d’incendi i explosió, muntatge de naus industrials, tallers, granges, manteniments industrials, etc
A REILEC ens encarreguem de tot el procés, en la modalitat de claus en mà.
No dubtes en posar-te en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte o assessorament, estarem encantats d’ajudar-te.
Leer más...

Redes sociales

Productos

 Energies renovables, solar fotovoltaica, eòlica, biomassa, electricitat, manteniments, terra Radiant, calefacció, aerotérmia, geoèrmica.

Servicios

Dissenys, projectes, instal·lació, reparació, manteniments de energies renovables i electricitat.

Marcas

 , Instal.lem les primeres marques del mercat a un preu molt competitiu: , Victron energy, Fronius, Huawei, Kostal, Xantrex, Schneider, SMA, outback solar, BP solar, Yingly, Bornay, Enair, etc

Fotos y vídeos

Opiniones de Renovables Reilec, sl (0)

¿Tienes un negocio?
Te ayudamos a hacerlo crecer

Consigue más clientes, visibilidad y reconocimiento de tu marca.
Deja que te ayudemos a conseguir tus objetivos y a hacer crecer tu negocio.

Añade tu negocio