InfoisInfo España

ALBA CLINICA DENTAL REUS
Dentistas en Reus

Ver teléfono
Recuerda que lo has encontrado en Infoisinfo 97759045?

Dirección

Av. Roma, 18 baixos. C.P. 43005, Reus, Tarragona.
Ver mapa


Qué deberías conocer de ALBA CLINICA DENTAL REUS

Clínica dental en Reus, implantes dentales en Reus, Odontopediatría en Reus, Ortodoncia en Reus

A Alba Clínica Dental fem odontologia amiga. Els nostres pacients són el centre de la nostra activitat i els tractem com es tracta a un amic; amb cura, proximitat i respecte.

Les persones que formen l’equip d’Alba Clínica Dental som al seu costat, l’escoltem, entenem el que li preocupa i ens posem al seu lloc.

Treballem per crear i mantenir el seu somriure bonic i sa. Des de l’any 1998, més de 18.000 pacients han confiat en nosaltres.
A Alba Clínica Dental ens hem caracteritzat sempre per tenir uns preus ajustats. Més de 18.000 pacients tractats a Tarragona i Reus ens confirmen que el nostre esforç per oferir un preu ajustat per la màxima qualitat existent és el camí correcte.

Perquè puguis comprovar t’oferim una primera visita totalment gratuïta i sense compromís per realitzar de forma honesta, transparent, professional el pressupost que la teva salut i el teu somriure necessiten.

No publiquem els preus ja que seria enganyós per als pacients. No tots els “empastes”, implants, ortodòncies, blanquejaments costen el mateix ja que per a cada boca és necessari oferir el que millor s’hi adapti.

La nostra visita també et ajudarà a resoldre els teus dubtes sobre si el tractament dental que t’han aconsellat és el millor per a tu.

La seguretat i la comoditat dels tractaments són el nostre punt de partida. Apliquem I’odontologia mínimament invasiva, basada en el tractament conservador de la boca, una cirurgia més respectuosa i a mida de cada pacient.

Odontologia amiga significa fer els tractaments amb tècniques innovadores que son més respectuoses, còmodes i que permeten una recuperació millor i més ràpida del pacient.

Quan un amic fa una feina per nosaltres, segur que ho fa de la forma més delicada, encara que sigui més laboriosa, per fer-nos sentir millor i aconseguir millors resultats, no?. Nosaltres així ho fem.
Leer más...

Redes sociales

Productos

Què és la Odontopediatria o Odontologia Pediàtrica?

És la branca de l’odontologia que tracta als nens des que neixen fins a l’adolescència. Bàsicament des del’aparició de les primeres dents temporals (les anomenades dents de llet) fins l’erupció de la dentició definitiva. Especialment té 2 objectius:
  1. Prevenir, Cuidar i mantenir la salut bucal dels nens de forma integral per preservar la seva salut general i per garantir en el futur el somriure que es mereixen.
  2. Aconseguir que els nens adquireixin uns hàbits d’higiene bucal i alimentaris correctes per prevenir problemes de salut dental durant tota la seva vida. Per a aquest repte necessitem, com els professors de l’Escola dels nostres fills, la col · laboració dels pares per aconseguir-ho.
El Odontopediatra o Dentista infantil ha de tenir els coneixements dentals específics per a aquesta edat concreta i també (i encara més important i difícil) l’habilitat per connectar amb els nens per aconseguir la seva confiança,atenció i motivació.La Odontopediatra és qui primer adverteix possibles anomalies en la posició dels maxil · lars o dents per derivar-los a la ortodoncista.

Per aquest motiu és fonamental formar un bon equip i tenir una bona coordinació entre odontopediatres i ortodoncistes.El Dentista infantil o Odontopediatra és també qui realitza tractaments restauradors. Especialment tractar traumatismes, aplicar segelladors i tractar les càries, tan freqüent en els nens.Segons les principals societats científiques,

Es recomana que els nens realitzin la primera visita a l’odontopediatra quan hagin sortit totes les dents temporals (anomenats també de llet o primera dentició). Això sol passar als 3 anys. En aquest primer contacte del teu fill amb el dentista infantil, li examinarem les dents, lesgenives i la mandíbula per detectar i / o prevenir qualsevol problema. A més els pares rebran informació sobre la dieta recomanada per evitar càries dentals i del maneig de certs hàbits bucals com l’ús del xumet o la succiódels dits.
Leer más...

Servicios

L’Ortodòncia és una de les especialitats més importants en Alba Clínica Dental. El motiu són els enormes beneficis que aconseguim per als nostres pacients.

Ortodòncia Infantil, per a Joves i Adults

L’edat del pacient és determinant per saber les possibilitats de moviment de les estructures dentals. Somexperts a ajustar les diferents tècniques a cada perfil d’edat per aconseguir els millors resultats. Volem que els nostres pacients estiguin còmodes i confiats, per això sabem que també l’edat condiciona social i laboralment el tractament d’ortodòncia. Sabem el que necessita, sabem el que li preocupa. Fem Odontologia Amiga.
  • Ortodòncia Infantil
  • Ortodòncia per a Joves i Adolescents
  • Ortodòncia per a Adults

Tractaments d’ortodòncia per a cada pacient

Existeixen diversos sistemes d’ortodòncia per aconseguir un somriure fantàstic. Li exposarem els avantatges de cadascun d’ells i li ajudarem a prendre la millor decisió, igual que un amic expert faria amb vostè per donar-li elmillor consell. És la nostra manera de ser. És Odontologia Amiga.
  • Ortodòncia invisible Invisalign
  • Ortodòncia sistema Damon
Leer más...

Marcas

Què és la Implantologia Estètica?

A Alba Clínica dental no col · loquem simplement implants,recuperem el teu somriure. La diferència sembla petita però és molt gran. Ens concentrem a tornar la naturalitat isensació d’integració total de la nova pròtesi amb la teva boca i que tingui:
  1. Aspecte natural i atractiu. Això garanteix un rejoveniment facial.
  2. La màxima comoditat. No notaràs que porta una pròtesi.
  3. La màxima durada per a la teva inversió.

Implants amb sedació conscient

Amb la sedació, la col · locació d’implants serà un procediment relaxat, còmode i sense molèsties.Un menor estrès significa també un millor pot-operatori i una millor recuperació. La sedació conscient aplicada a la col · locació d’implants dentals és un tractament senzill amb avantatges enormes.
Leer más...

Fotos y vídeos

Información adicional

  Horarios Apertura Cierre
* Lunes a viernes 9:00 19:30

* Cerramos a mediodía

Métodos de pago que aceptamos:

  • Tarjeta de crédito
  • Tarjeta de débito
  • Transferencia bancaria
  • Cheque bancario
  • Otros métodos de pago

Opiniones de ALBA CLINICA DENTAL REUS (0)

¿Tienes un negocio?
Te ayudamos a hacerlo crecer

Consigue más clientes, visibilidad y reconocimiento de tu marca.
Deja que te ayudemos a conseguir tus objetivos y a hacer crecer tu negocio.

Añade tu negocio